dimecres, 30 de novembre del 2011

La Web 2.0

Quan cursàvem 1r Grau d'educació primària, vam escoltar una conferència d'una col·laboradora de TAC i autora d'un bloc. Ella és mestra d'educació infantil i primària i recordo que ens va parlar de la web 2.0.
Trobo que ja que cursem aquesta assignatura, no aniria malament recordar el canvi del pas de la web 1.0 a la web 2.0.

Un dels canvis, és el pas de la web 1.0 a la web 2.0, és a dir: la web 1.0 és el tràfic de persones que podien posar tot tipus d’informació a la xarxa, i això contenia un percentatge molt baix, en canvi, amb la web 2.0 ens permet gestionar una pàgina com el blogger, fotolog, facebook, etc. I amb aquestes pàgina web podem posar tot tipus d’informació i compartir-ho amb tothom qui vulguem. Amb això, Internet és una gran font d’informació a través de les webs 2.0, com també el que fa el Google, Gmail, etc.
Pel que fa l’àmbit educatiu amb el bloc i tot tipus de tecnologies és que poden ser compartides, i amb això contenen un aprenentatge i coneixement més extens, i és molt positiu perquè a part de tenir un bon ensenyament, és una gran motivació pels infants i també pels adults. Els blocs fets pels mestres i/o infants, no només són compartits per ells, sinó per altres centres i això implica una gran informació i molta capacitat de coneixements.
Després de fer aquest petit resum de la web 2.0, m’he volgut informar més sobre aquest tema, i a través del Youtube, que és una pàgina web 2.0, he trobat un PowerPoint molt ben explicat que crec que és interessant, no només per tot el que ens explica, sinó pel que puguem entendre nosaltres i aplicar-ho a les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada