dilluns, 21 de desembre del 2009

Sessió 8: Visible Body

Aquesta sessió consisteix a explicar una pàgina web escollida pel professor. Vàrem fer grups de 3, i un cop observar la pàgina web i mirar en tot el que consistia la vam exposar davant de tota la classe.
La Noa, en Marc i jo vam exposar el tema Visible Body.

--> www.visiblebody.com

Aquesta pàgina web és un espai per l'aprenentatge de l'anatomia humana, però a part d'això es pot observar el cos humà en 3D. Destaquem que aquest software ho trobem fins a 1700 estructures anatòmiques, com per exemple el sistema muscular.
Un cop dins de Visible Body s'observa que la pàgina d'inici està en anglés, però es pot trduir a través del Google traductor. És important saber que per treure ús d'aquesta web és necessari registrar-se per tal d'obtenir un nom d'usuari i una clau per accedir-hi.
Aquest programa és de pagament, però ofereix la possibilitat d'una "DEMO" durant set dies que és totalment gratuït. Però si és necessari fer aquest pagament...
• Per un ús anual, 119’95$
• Per un ús mensual, 14’95$
• Per un ús de 5 mesos, 17,95$
• Per un ús anual, 35,95$, pagament semestral.

Com que aquesta feina va ser repertida entre la Noa i en Marc, he anat treient informació del blog d'en Marc Escolar per tal d'anar completant tota la pàgina web, com per exemple us vull mostrar els tutorials de Visible Body per tal d'anar seguint els passos del funcionament d'aquesta eina.
Tutorials-->www.visiblebody.com/TutorialMovie


Quin interès pot tenir per a la teva tasca de mestre/a?

En la meva tasca de mestra observo que és un bon servei educatiu per tal de treure un bon ús d'informació sobre el cos humà, sobretot destacant que hi han franges de diferents edats per tal d'anar jugant amb puzzles dels òrgans, com per exemple.
Crec que és necessari mostrar aquesta web en l'àmbit educatiu per tal de saber les parts del cos humà utilitzant la tecnologia i mitjançant el joc de visualitzar amb interès tot aquest tema, ja sigui per tal de llegir o veure-ho en 3D.

Aquí us deixo un petit resum de la web agafat de YouTube com també ha fet el meu company Marc Escolar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada